Termenul de livrare aproximativ vi se va comunica la preluarea comenzii, deoarece este posibil ca unele produse să necesite timp pentru producere, ele nefiind în stoc la momentul comenzii (precomandă). Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Termenul de livrare nu va depăși însă 90 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Prețurile afișate cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Taxa de livrare prin Curier Rapid este:

  • Taxa unică de transport în România: 25 lei cu TVA inclus, cu mențiunea că se adaugă cost suplimentar pentru localitățile unde firma de curierat taxează kilometri suplimentari si vi se va comunica ulterior pretul final al curierului.
  • Transport gratuit pentru comenzi de minim 400 lei!
  • Pentru livrări internaționale vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe email la contact@croseta.ro.

Livrarea, exclusiv în România, se face prin curierat rapid, la adresa furnizată de Client, în 24-72 de ore de la expedierea comenzii. Pentru orice detalii suplimentare (precum ora de livrare, adresa, puncte de reper) vă rugăm să folosiţi secţiunea Note comandă înainte de plasarea comenzii. Veţi primi o confirmare prin email atunci când comanda dumneavoastră va fi plasată. Coletul poate fi ridicat după achitarea sumei de plată către Agentul Curier, în cazul în care ați optat pentru varianta Ramburs. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înștiințați în timp util.