Insuflă-i copilului tău dragostea pentru portul popular românesc!

Portul popular românesc nu își va pierde vreodată valoarea și suntem datori să îl păstrăm pentru generațiile viitoare.

Începând cu 1 IUNIE 2020, preluăm comenzi speciale pentru copii: ii tradiționale pentru fetițe, rochițe cu motive tradiționale pentru fete, costume populare pentru fetițe si băieței, cămăși populare românești pentru băieți. Create din bumbac cu broderie cusută manual, cu multă grijă și dragoste pentru frumos, iile și cămășile sunt disponibile în diferite variante: cu mânecă lungă, mânecă scurtă, dar și trei-sferturi.

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori, mărimi și modele create și produse în România. De acum botezul, nunta sau aniversarea dumneavoastră cu tematică tradițională vor fi mai ușor de organizat. Fiind însă foarte comode, hainele tradiționale pot fi purtate și în viața de zi cu zi.

Pentru inspirație, vă invităm să vizualizați modelele de Ii românești și să completați în formularul de comandă detalii despre dimensiunile copilului.

Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebare: 0735.191.731.

Formular de comandă pentru copii

Conform Regulamentului (UE)2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), ITICUS IT SRL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comunicare cu clienții, livrare colete.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a intra in contact cu noi prin intermediul postei electronice. Refuzul dvs. determină continuarea comunicarii in alte moduri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: curier, în vederea livrării produselor.

Conform Regulamentului (UE)2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostru din Giroc, Jud. Timiș, Str. Dunărea 1A6. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţii:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul unor convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

V-ar mai putea interesa și...